VisszaVissza az előző oldalra

A lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felmérése

 

T Á J É K O Z T A T Á S

 

A Belügyminisztérium Önkormányzati Államtitkára, Dr. Dukai Miklós az önkormányzatok közreműködését kérte a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag igényének felméréséhez.

Erre tekintettel, felhívjuk a településünkön élők figyelmét, hogy amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, lehetőségük van barnakőszén igényüket jelezni az önkormányzatnál.

A felmérés célja, hogy a rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhessen a döntéshozók elé. Az igények felmérése egyelőre még csak a kormányzati döntés megalapozását szolgálja, tehát a háztartásonként esetlegesen leadott igénylések települési szinten összesítésre kerülnek, azok önmagukban még nem keletkeztetnek jogosultságot fűtőanyag ellátásra.

Az igényeket háztartásonként, név, lakcím, valamint a barnakőszén szükséglet mennyiségének (mázsa) megadásával jelezhetik 2022. szeptember 29-ig (csütörtök) a Tótkomlósi Polgármesteri hivatalban (5940 Tótkomlós, Fő út 1.) vagy a muszak2@mail.totkomlos.hu e-mail címen. 

 

Kérjük a Tisztelt Lakosság együttműködését!                 

                   

 

Zsura Zoltán János

      polgármester